Litamin Wellness

Отдайте се на очарователната цветна водна баня, несравними съблазнителни аромати и мека пяна. За да постигнете състояние на физическо, емоционално и духовно здраве у дома. Отпуснете тялото и ума си и се възползвайте от мига! Възползвайте се от успокояващите и разкрасяващи свойства на солите от Мъртво море – най-новите предложения на Litamin. Всяко саше е достатъчно за една баня.

Соли за Вана Лилава

Litamin Wellness Соли за Вана от Мъртво море 60 гр.

Забравете за стреса, помечтайте ... отпуснете се в мистериозна виолетова вана и се насладете на меката пяна и нежен аромат. Възползвайте се от разкрасяващата и освежаваща сила на морските соли. Тялото и духа постепенно потъват в блажено състояние на релаксация.

начало
Соли за Вана Синя

Litamin Wellness Соли за Вана от Мъртво море 60 гр.

Избягайте от стреса на ежедневието, отпуснете сетивата си, и се потопете в тъмносиня вана. Отдайте се на мистериозния аромат и се оставете на ласките на нежната пяна. Възползвайте се от разкрасяващата и освежаваща сила на морските соли. Позволете на ума и тялото да се насладят на тези прекрасни моменти на спокойствие.

начало
Соли за Вана Жълта

Litamin Wellness Соли за Вана от Мъртво море 60 гр.

Отпуснете се в лукс, в блестящо злато. Отдайте се на луксозно ароматно, оцветена в златно вода и се оставете на ласките на нежната пяна. Възползвайте се от разкрасяващата и освежаваща сила на морските соли. Празнувайте тези малки моменти на щастие, докато ума и тялото постепенно потъват в блажено състояние на релаксация.

начало
Соли за Вана Зелена

Litamin Wellness Соли за Вана от Мъртво море 60 гр.

Насладете се на мига, изпитайте чувство на свобода, и се отпуснете в омагьосващ тюркоаз. Отдайте се на ароматно, тюркоазено оцветена вода и се оставете на ласките на нежната пяна. Възползвайте се от разкрасяващата и освежаваща сила на морските соли .Насладете се на чувствата докато ума и тялото постепенно потъват в блажено състояние на релаксация.

начало
Соли за Вана Розова

Litamin Wellness Соли за Вана от Мъртво море 60 гр.

Позволете на времето да спре и помечтайте в деликатно розово. Отдайте се в деликатно розовата, съблазнително ароматна вода и се оставете на ласките на нежната пяна. Възползвайте се от разкрасяващата и освежаваща сила на морските соли. Позволете си да се отпуснете и помечтаете докато ума и тялото постепенно потъват в блажено състояние на релаксация.

начало