Продукти с прополис не трябва да се използват от хора с алергия от мед и пчелни продукти!

Натурални имуностимуланти с прополис за всички – хранителни добавки

PropoliS балсам за устни

Прополисови таблетки PropoliS.

Състав: прополис 500 мг, витамин C 500 мг, цинк 5 мг.
60 таблетки = 2 месечен прием.


Препоръчителна дневна доза: За възрастни и деца над 12 години: 1 таблетка на ден с малко течност Предупреждения: Препоръчителната дневна доза не трябва да надвишава. Да не се използва при повреда на осигурителния пръстен на капачката. Да се съхранява на хладно и сухо място без достъп на деца. Тази хранителна добавка с прополис не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не е подходящ за хора с алергии към дървесна смола. Без захар, натрий, глутен, дрожди и млечни деривати. Таблетките с прополис не съдържат изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Пчелният прополис е отлично естествено средство за подсилване на имунитета. Основна съставка на прополис е лепкава смола, отделяна от дърветата. Пчелите я събират и преработват, за да я превърнат в сложна смес от смола, флаваноиди, восък,етерични масла и пчелен прашец. Благодарение на този прополиса, кошерът е най-стерилното място в природата. Пчелите го облепват с прополис, за да се предпазват от микроби и инфекции. Един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена, пчелният прополис спомага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система.

Доказано е, че прополисът е богат на различни полезни вещества. Преобладаващи са флавоноидите, които имат противовъзпалително, спазмолитично и противоалергично действие. Счита се, че прополисът стимулира растежа на нова тъкан, в допълнение към предотвратяването на инфекции. Флавоноидите имат регенериращо и укрепващо тъканите действие. Пчелният прополис съдържа и пълен спектър от витамини, минерали и важни мастни киселини, които са нужни за бързото зарастване и регенериране на тъканите. В прополиса са открити всичките 22 аминокиселини, необходими на човешкото тяло

Научни изследвания са доказали, че прополисът притежава и антивирусни свойства. Вирусите имат протеинова обвивка, която не позволява на опасното им съдържание да навреди на тялото. Докато тя е цяла, вирусният материал остава затворен и безвреден. За съжаление, в приемния организъм има ензими, които разрушават протеиновата обвивка и освобождават вируса. Присъствието на пчелен прополис в тялото предотвратява този процес. Съдържащите се в него биофлавоноиди пречат на ензимите да разградят протеиновата обвивка на вирусите и така вирусът остава "заключен" вътре.

Пчелният прополис помага също така на белите кръвни телца да разрушават бактериите - нашественици. Постигани са положителни резултати при третиране на инфекции на горните дихателни пътища, грип, синузит, тонзилит, отит, ларингит, бронхит, бронхиална астма, хронични пневмонии и белодробна туберкулоза Антивъзпалителният и укрепващ съдовите стени ефект, както и подобряващото действие върху микроциркулацията стоят в основата на използването му за профилактика на атеросклерозата.

Може би най-широко изследваното свойство на прополиса е способността му да стимулира имунитета. Той е естествен широкоспектърен антибиотик, който активира тимуса, като не само предпазва от инфекциозни заболявания, но и помага на организма да се справи с тях, когато са вече факт. С право е наречен лидер сред натуралните превантивни средства. Съвременните изследвания доказват, че хората, редовно приемащи прополис, не страдат от настинки, а и развиват естествен имунитет към най-често срещаните вируси, сред които и причинителите на повечето разновидности на грипа. Синтетичните антибиотици убиват всички бактерии в тялото – както вредните, така и полезните (естествената флора, необходима за правилното функциониране на стомашно-чревния тракт). Прополисът, от друга страна, атакува само вредните бактерии, без да унищожава полезните. За разлика от антибиотиците в аптеките, прополисът може да се приема от здрави хора като профилактика. Не чакайте грипа или настинката, за да посегнете към този вълшебен пчелен продукт! Едномесечна есенна профилактика ще ви спести много дискомфорт, време и средства през зимата.

Особено подходящ за профилактика на грип и за възстановяване след боледуване.

начало
PropoliS балсам за устни

Прополисов разтвор PropoliS 20 мл (без алкохол)

Поради липсата на алкохол е особено подходяща за деца.

Съдържание: 20 % Прополис (пчелен клей) в разтвор на натурална глицеринова основа.

Приложение: Хранителна добавка - Имуностимулант, укрепва организма при простудни заболявания и инфекции и увеличава естествената защита на организма срещу бактерии и вируси. Прополис има противовъзпалително, антибактериално и антигъбично действие. Препоръчва се за облекчение на болките при растеж на зъбките при бебета.

Употреба и дозировка: деца до 1г. – 1,2 капки, деца над 1г. – 1,2 капки на година живот , възрастни – 15,20 капки – профилактично един път дневно. При неразположение или болестно състояние количеството се увеличава на 3 пъти дневно. Капките се разреждат във вода, сок или мляко.Приемат се ½ - 1 час преди хранене. Да се разклати преди употреба!

начало
Хранителна Добавка Прополи Капки.

Хранителна Добавка Прополи Капки

Стъклено шише с капкомер 20 ml – 20% прополис в aлкохол

Натурален висококачествен и високоефективен имуностимулант. Укрепва организма при простудни заболявания и инфекции и увеличава естествената защита на организма срещу бактерии и вируси. Има противовъзпалително, антибактериално и антигъбично действие. Подходящ за поддържане на здрава имунна система , както и ефективна помощ при настинка и грип. Повлиява имунния отговор като директно стимулира фагоцитозата и индиректно повишава общата съпротивляемост на организма срещу болести. Подходящ за профилактика и при възпалителни заболявания на лигавицата на носа, устата и горните дихателни пътища.

Да не се използва при алергии към някои от съставките.

начало
Mаnuka спрей.

Mаnuka спрей

Успокоява и облекчава раздразненията в устната кухина и гърлото

20 ml = 150 впръсквания

Хранителна Добавка.

Не съдържа алкохол, оцветители, подсладители и консерванти.

Подходящ за употреба и от малки деца.

Продукт за натурална грижа и хигиена на устната кухина и гърлото. Има противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, обезболяващо и противогъбично действие. Изключително подходящ продукт при възпалено и болезнено гърло, за премахване на неприятен дъх, при заболявания на лигавицата на устната кухина (напр. Афти) и проблеми с венците (гингивити, парадонтити и т.н.) Облекчава симптомите на възпаление в устната кухина, гърлото и горните дихателни пътища. Особено подходящ и като защитна бариера срещу вирусни и бактериални инфекции, при грип и простуда. Почиства, дезодорира и трайно освежава устната кухина.

Манука Мед е най-висококачествения и лечебен прополис от Нова Зеландия със засилено антибактериално действие.

Активни съставки 1 впръскване
0.13 мл.
6 впръсквания
0.78 мл.
9 впръсквания
1.17 мл.
Манука
Mel
0.02 мл. 0.12 мл. 0.18 мл.
Мента
Mentha Piperita
0.0013 мл. 0.0078 мл. 0.0117 мл.
Евкалипт
Eucalyptus Globulus
0.0013 мл. 0.0078 мл. 0.0117 мл.

Помощни вещества : Aqua, Glycerin,Sodium Ascorbate, Possium Carbonate - изпълняват ролята на разтворители, антиоксиданти, буферни и хидратиращи субстанции.

Употреба: 2-3 впръсквания 3 пъти дневно. Напръскайте директно задната част на гърлото.

Да не се използва при алергии към някои от съставките.

начало
Хранителна Добавка Propolis спрей.

Хранителна Добавка Propolis спрей

Успокоява и облекчава раздразненията в устната кухина и гърлото

20 ml = 150 впръсквания

Не съдържа оцветители, подсладители и консерванти

Продукт за натурална грижа и хигиена на устната кухина и гърлото. Има противовъзпалително, антивирусно , антибактериално, обезболяващо и противогъбично действие. Изключително подходящ продукт при възпалено и болезнено гърло , за премахване на неприятен дъх, при заболявания на лигавицата на устната кухина / напр. Афти/ и проблеми с венците / гингивити, парадонтити и т.н. / Облекчава симптомите на възпаление в устната кухина, гърлото и горните дихателни пътища. Особено подходящ и като защитна бариера срещу вирусни и бактериални инфекции, при грип и простуда. Почиства, дезодорира и трайно освежава устната кухина.

Манука Мед е най-висококачествения и лечебен прополис от Нова Зеландия със засилено антибактериално действие.

Това е ефективен продукт, в който са съчетани ползите от естественото вещество Прополис и натуралната сила на активния Манука Мед – най-висококачествения и лечебен прополис от Нова Зеландия.

Употреба: 2 - 3 впръсквания 3 пъти дневно. Напръскайте директно задната част на гърлото.

Активни съставки 1 впръскване
0.13 мл.
6 впръсквания
0.78 мл.
9 впръсквания
1.17 мл.
Прополис
Propolis Cera
0.01 мл. 0.06 мл. 0.09 мл.
Манука
Mel
0.01 мл. 0.06 мл. 0.09 мл.
Мента
Mentha Piperita
0.0013 мл. 0.0078 мл. 0.0117 мл.
Евкалипт
Eucalyptus Globulus
0.0013 мл. 0.0078 мл. 0.0117 мл.

Помощни вещества : Aqua, Alcohol, Glycerin,Sodium Ascorbate, Possium Carbonate - изпълняват ролята на разтворители, антиоксиданти, буферни и хидратиращи субстанции. Да не се използва при алергии към някои от съставките.

начало

Балсами за устни и възпалена кожа от прополис, пчелен восък и различни комбинации от етерични масла и екстракти от билки

Прополис балсами – предпазват , успокояват и овлажняват пресъхнали устни и суха раздразнена кожа. С доказано действие срещу появата и лечението на херпес. Препоръчва се и против сърбежи. Различни комбинации от прополис, екстракти от лайка, ехинацея, арника, масло от жожоба, витамини и т.н.

Съставки на балсам за устни PropoliS:

Прополис - противовъзпалително, антибактериално, антимикотично и антиокислително действие.
Екстракт от арника - стимулира процеса на заздравяване, дезинфектант.
Екстракт от ехинацея - стимулира зарастването на рани,антибактериално и слабо противовъзпалително действие.
Екстракт от хамамелис - освежава, овлажнява, успокоява, облекчава, бактерицидно действие.
Токоферол /Vit E/ - антиоксидант, поддържа влагата, оздравително действие.
Пчелен восък - естествен листен восък,успокоява, освежава.
Масло от жожоба - подобрява еластичността и влагозадържането, естествен слънцезащитен фактор 4.

начало
Be happy детски балсам за устни

Балсам за устни Be Happy

Натурален с Манука Мед и подбрани БИО съставки

Балсамът е подходящ за деца

За омекотяване и успокояване на пресъхнали устни и с доказано действие срещу поява на херпес. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира. Лекува и защитава устните! Действа противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Балсамът за устни съдържа прополис, пчелен восък, восък от канделила, палмово и рициново масло, фъстъчено масло, витамин Е и др.

UVA / B-филтър, без консерванти и парфюми.

начало
PropoliS балсам за устни

PropoliS балсам за устни с прополис SPF 20, 4.8 мл - стик

Балсам за устни с висококачествени естествени съставки - омекотява и успокоява пресъхнали и напукани устни. С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира Лекува и защитава нежната кожа на устните Ви. Балсамът за устни съдържа прополис, пчелен восък, восък от канделила, палмово и рициново масло, UV филтър и др.

Предпазва и се грижи за устните и чувствителната зона около очите дори и при силно слънце

UVA / B-филтър, без консерванти , оцветители и парфюми

начало
PropoliS балсам за устни

PropoliS балсам за устни с прополис 4.8 мл стик

Натурален балсам за устни с висококачествени естествени съставки - омекотява и успокоява пресъхнали и напукани устни . С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително , антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира Лекува и защитава нежната кожа на устните Ви. Балсамът за устни съдържа прополис, пчелен восък, восък от канделила, палмово и рициново масло, масло слънчогледови семена, витамин Е, ванилин и др.

UVA / B-филтър, без консерванти и парфюми.

начало
Балсам за силно напукани устни и кожа с прополис.

PropoliS балсам за силно напукани устни и кожа с прополис 10 мл - туба

Натурален балсам за устни за омекотяване и успокояване на пресъхнали и напукани устни . С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира. Лекува и защитава нежната кожа на устните Ви по естествен път. Балсамът за устни съдържа: прополис, био пчелен восък, масло от жожоба, арника, хамемелис, Vit E и др.

начало
PropoliS балсам за устни и тяло

PropoliS балсам за възпалена и напукана кожа при обриви, лишеи, сърбежи и херпес.

Кутия от 5 мл.
Балсам за омекотяване и успокояване на пресъхнала кожа и устни. С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира. Лекува и защитава нежната кожа по естествен път. Балсамът съдържа: прополис, био пчелен восък, арника, хамемелис, Vit E и др. Без консерванти и оцветители.

начало
PropoliS балсам за устни и тяло

PropoliS балсам за възпалена и напукана кожа при обриви, лишеи и херпес. SPF 14

Кутия от 5 мл.
Балсам за омекотяване и успокояване на пресъхнала кожа и устни. С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително , антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира Лекува и защитава нежната кожа по естествен път. Балсамът съдържа: прополис, пчелен восък, екстракт от ехинацея, хамемелис и др. Без консерванти и оцветители.

начало
Manuka балсам за възпалена и напукана кожа.

Manuka балсам за възпалена и напукана кожа при обриви, лишеи, сърбежи и херпес.

Кутия от 5 мл.
Балсам за омекотяване и успокояване, подобрява еластичността и дълбоко хидратира. С доказано действие срещу поява на херпес, при лишеи и обриви , раздразнена кожа и против сърбежи. Действа противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Лекува и защитава нежната кожа по естествен път. Балсамът съдържа: манука мед, пчелен восък, жожоба и др.

Манука Мед е висококачествен прополис от Нова Зеландия с високоефективно антибактериално действие.

Без консерванти и аромати

начало
PropoliS балсам кутия.

PropoliS балсам, Кутия 50 мл.

Балсам за омекотяване и успокояване на пресъхнала кожа и устни. Особено полезен при много сухи участъци по кожата – лакти, колена, деколте и т.н. С добавено масло от жожоба, което подпомага хидратацията. С доказано действие срещу поява на херпес, противовъзпалително, антибактериално и антимикотично. Подобрява еластичността и дълбоко хидратира. Съдържа: прополис, екстракт от арника, ехинацея, хамамелис, органичен пчелен восък и др.

Без консерванти и аромати

начало
Propolis при гъбички по нокти и крака.

Propolis при гъбички по нокти и крака

10 мл. 50 % алкохолна тинктура с четка

Има силно изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, обезболяващо и противогъбично действие. Изключително подходящ продукт при гъбички по нокти и крака.

начало