Душ гелът и душ пяната Litamin заеха първото място в продажбите на продукти за баня в Германия.


За първите два месеца на 2009 година Litamin се изравни на първото място по пазарен дял с Nivea на немския пазар за продукти, за баня като марката продължава да се продава по-добре от Palmolive, Fa, Badedas и Dove.

Прави впечатление, че душ гелът и душ пяната Litamin увеличават дела си в контраст на представянето, на конкурентите си, което най-вероятно е резултат на стратегията за доставяне на клиентите, на високо качество, на по-ниски цени в сравнение с остналите конкуренти.

На фона, на свиването, на пазара с 2,8 % в сравнение със същия период през миналата година, най-вероятно причинен от последиците на световната криза, ръста с 12,8% на оборота от продажбите на Litamin показва, че компанията е взела правилните решения.

начало

Класическа душ пяна:

Litamin душ пяна

Litamin душ пяна Сини мечти - 750 мл

С морски водорасли и екстракт от билки. Тази пяна ще превърне ваната ви в син океански басейн.Обновяващите и стимулиращи екстракти от морски водорасли и див кестен осигуряват релаксиращо уединение от всекидневието.

начало
Litamin душ пяна Тайната на Перлата

Litamin душ пяна Тайната на Перлата - 750 мл

Подхранваща душ пяна с екстракт от ванилия. Интензивна формула, нежна пяна и мек аромат – поглезете тялото и позволете на душата да почувства истински лукс и да се зареди с чувственост!

начало
Litamin душ пяна

Litamin душ пяна Млечна грижа - 750 мл

За суха кожа. Осигурява нежна хидратация с млечни протеини. Меки, успокояващи почистващи вещества- специално за суха кожа, особено след стрес и напрегнат ден.

начало
Litamin душ пяна

Litamin душ пяна Мляко от дива роза - 750 мл

Подхранва сетивата и дава жизненост на тялото и душата по естествен начин. Пяната за вана успокоява, като същевременно с това доставя на кожата ви стиму лиращи импулси.

начало
Litamin душ пяна

Litamin Вечерна Хармония - 750 мл

Релаксирайте тялото и духа си! Избягайте от напрегнатото и забързано ежедневие и се потопете в приятната и ароматна "Вечерна хармония". Насладете се на хармоничната, благоуханна комбинация от свежа лавандула и чувствена ванилия.

начало