Sibonet душ-гел чувствителна кожа

Душ - гел Sibonet

250 мл / пълнител 500 мл

Sibonet душ гел е предназначен за чувствителна кожа и се грижи за нея с леките агенти - бадем и лайка. РН-стойност от 5,5 помага за стабилизирането на външния киселинен защитен слой на кожата и поддържа нейния естествен баланс. Свежи и защитени при всеки взет душ

начало
Сапун sibonet

Миещо блокче Sibonet

125 мл

РН-стойност от 5,5 помага за поддържане на природния баланс на кожата и минимизира риска от алергични реакции. Sibonet е дерматологично тестван и се понася добре от кожата.

начало
Течен Сапун sibonet

Течен Сапун Sibonet

250 мл / пълнител 500 мл

Създаден за хора с чувствителна кожа Re-хидратиращи агенти и леки съставки помагат на кожата да запази своя естествен баланс и й предоставят необходимата хидратация и грижа . Не съдържа оцветители.

начало
Шампоан за коса за ежедневна употреба

Шампоан за коса за ежедневна употреба С Dexpanthenol

250 мл

Екстра-леки съставки нежно почистват чувсквителната и проблемна кожа и скалпа и ги защитават от изсушаване. Dexpanthenol допълнитело овлажнява и придава блясък на косъма. РН стойност от 5,5 стабилизира стойността на рН на кожата и не допуска дразнене на кожата. Не съдържа сапун и алкални детергенти.

начало
Крем за ръце sibonet

Крем за ръце Sibonet

100 мл

Хипоалергичната формула на крема за ръце свежда до минимум риска от алергия и е особено подходящ за суха и чувствителна кожа. Това е особено мек крем за ръце с избрани масла. Защитава и се грижи за кожата на вашите ръце. Съдържа екстракт от корен от божур - успокоява чувствителната кожа и премахва сърбежите, заради противовъзпалителните му, успокояващ и антирадикални свойства. Кремът се абсорбира бързо от кожата без да оставя мазен филм.

начало
Лосион за тяло с витамин Д

Лосион за тяло с витамин Д

250 мл

Sibonet лосион за тяло е разработен специално за ежедневната грижа на чувствителна кожа. Овлажнява и предпазва през целия ден. Лосиона се абсорбира бързо без да оставя чувство за мазен филм. Не съдържа оцветители.

начало
Део рол-он sibonet с пантенол

Део рол-он Sibonet с пантенол

40 мл

Део рол-он е надежден, нежен дезодорант против изпотяване за хора с чувствителна кожа Формулата му минимизира риска от алергични реакции и запазва кожата свежа и нежна. Не съдържа алкохол или оцветяващи агенти.

начало
Спрей дезодорант sibonet

Спрей дезодорант Sibonet

100 мл

Активната формула леко и надеждно потиска изпотяването и неприятната телесна миризма кожата е всежа и нежна. РН стойност от 5,5 стабилизира стойността на рН на кожата и е подходящ за хора с проблена кожа. Идеален за употреба след епилация. Не съдържа алкохол.

начало