Credo дезодорант рол-он и спрей

Дезодорант Blue Spirit - спрей 150 и рол-он 50 мл

Дезодорант Blue Spirit предлага 24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Екстрактите от маточина и магнолия и натуралните, нежни, овлажняващи съставки на дезодорант Credo, успокояват меките и чувствителни области на кожата.

начало
Credo дезодорант рол-он и спрей

Дезодорант за мъже - спрей 150 и рол-он 50 мл

Дезодорант Credo за мъже предлага 24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Екстрактите от маточина и магнолия и натуралните, нежни, овлажняващи съставки на дезодорант Credo, успокояват меките и чувствителни области на кожата.

начало
Credo дезодорант рол-он и спрей

Дезодорант Memories - спрей 150 и рол-он 50 мл

Дезодорант Memories предлага 24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Екстрактите от маточина и магнолия и натуралните, нежни, овлажняващи съставки на дезодорант Credo, успокояват меките и чувствителни области на кожата.

начало
Credo дезодорант рол-он и спрей

Дезодорант Mystic - спрей 150 и рол-он 50 мл

Дезодорант Mystic предлага 24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Екстрактите от маточина и магнолия и натуралните, нежни, овлажняващи съставки на дезодорант Credo, успокояват меките и чувствителни области на кожата.

начало
Credo дезодорант рол-он и спрей

Дезодорант Sensitive 150 и рол-он 50 мл

Дезодорант Sensitive предлага 24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Екстрактите от маточина и магнолия и натуралните, нежни, овлажняващи съставки на дезодорант Credo, успокояват меките и чувствителни области на кожата.

начало