burti зае водеща позиция в продажбите на течни перилни препарати на немския пазар.


Благодарение на новата си рецепта, burti зае водеща позиция в продажбите на течни перилни препарати на немския пазар. В дрогериите, в Германия се продават около 40% от течните перилни препарати в страната.

Марката запазва второто си място на силно конкурентния немски пазар, на течни перилни препарати като повишава пазарния си дял за сметка на всичките си основни конкуренти.

Burti Noir е лидер в сегмента на перилни препарати за черни тъкани.

Новата рецепта на burti за подобрена ензимна и намаляваща триенето на повърхностите система защитава нишките и почиства дори и при ниски температури. Тя помага на меките детергенти да защитават всяка отделна нишка дори повече и да постига значително по-добър измиващ резултат. Новата рецепта на перилните препарати прави прането Ви осезаемо по-меко.

Съставките които компанията разработи и са отговорни за този процес:

  • Новият burti представя ново подобрено поколение от ензими. Те изпълняват задачите си дори и в особено малки количества и ниски температури. Те са също бързо и напълно биоразградими и поради тази причина не замърсяват водата.
  • Оптимизираната система за опазване на повърхостите подобрява измиващото действие на burti. По време на прането детергентите премахват замърсяването, съдържащо течни или твърди омазняващи продукти. Почистващите агенти не са химически разтворими и осигуряват по-доброто овлажняване на тъканите от измиващата вода.


С усилването на рецептата си, перилни препарати burti затвърждават позицията си като специалист в изпирането на цветно и деликатно пране. Грижи се за деликатни и цветни тъкани, защитавайки нишките дори и при ниски температури и по този начин запазва тяхното качество.
начало

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Течни перилни препарати за БЕБЕШКИ ДРЕШКИ burti Baby 0+
1,5 л / 20 пранета

Перилни препарати специално разработен за бебешки и детски дрехи. Изключително добър изпиращ ефект (дори при хладка вода) и деликатна грижа за тъканите. Съдържа натурален сапун и благоприятни за кожата съставки. Не съдържа оцветители и има минимално съдържание на ароматизатори. Перилният препарат осигурява идеална хигиена и не дразни чувствителната бебешка кожа.

начало

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Течни перилни препарати за БЕЛИ ДРЕХИ burti Universal
1,5 л / 20 пранета

Перилни препарати за пране на бели дрехи с избелващо действие. Перфектно изпира и вашето пране е с великолепна мекота, чистота и свежест. Перилният препарат не е подходящ за пране на вълна и коприна

начало
Перилен препарат за цветни

Течни перилни препарати за ЦВЕТНИ ДРЕХИ burti Color
1.5 л / 20 пранета

Течни перилни препарати за цветни и деликатни тъкани. Изпира в дълбочина, като специалната система Color protect предотвратява отмиването на цветовете от влакната. Перилният препарат съдържа оптимална комбинация от ензими, разрушава и най-упоритите петна. С модерен свеж аромат.

начало
Перилен препарат за черни дрехи

Течни перилни препарати за ЧЕРНИ ДРЕХИ burti Noir
1.5 л / 20 пранета

Номер 1 в дрогериите на немския пазар

Перилни препарати за черни тъкани с Black-Control-System. Черното остава черно! Перилният препарат, който предпазва тъканите от избеляване, цветовете са освежени, дрехите са идеално изпрани и трайно ароматизирани.

начало
Перилен препарат за вълнени

Течен перилен препарат за ВЪЛНЕНИ ДРЕХИ burti Wool Care
1.5 л / 25 пранета

Нежна грижа за естествени влакна. Перилният препарат съдържа натурални копринени протеини и кератин. Препаратът е подходящ за машинно и ръчно пране на вълнени и деликатни тъкани. Освежава цветовете и дрехите се запазват като нови. Изглажда и омекотява като оставя дрехите трайно ароматизирани и особено пухкави.

начало
Перилен препарат

Течен перилен препарат за РЪЧНО ПРАНЕ burti travel tube
200 мл

Течен перилен препарат създаден за ръчно пране. Особено подходящ за деликатни тъкани и финно бельо. Идеалният препарат за пране "където и да сте". Съдържа екстракт от алое изключително нежен за кожата на ръцете. Перилните препарати изпират дрехите, като ги оставя трайно омекотени и свежо ароматизирани

начало
burti прах за пране

Препарат за съдове burti Citron
500 мл

Течен препарат за миене на съдове. Съставките му отлично премахват мазнините и оставят съдовете в блестящ вид! Изключително икономичен и особено нежен за кожата на ръцете.

начало