Придобийте здравословен тен и защитете кожата си от преждевременно стареене със слънцезащитен крем за лице Arosana!


През зимата е по-добре да се използва слънцезащитен крем за лице, който осигурява допълнително овлажяване и защита на лицето от студ и вятър в комбинация UVA / UVB защита срещу слънчево изгаряне и преждевременно стареене на кожата на лицето. В планината слънчевите лъчи стават с 13% по-силни с увеличаване на всеки 1000 м надморска височина, а ултравиолетовите лъчи се отразяват от снега до 80%. Поради тези причини се препоръчва да използвате слънцезащитен крем за лице, който е специално предназначен за зимна защита на кожата на лицето.

До 80% от слънчевата радиация може да премине през плътните облаци и мъглата и да проникне дълбоко в кожата. Снега ярко отразява UV лъчите, като по този начин увеличава интензивността и може да причини слънчево изгаряне на кожата. Ето защо използвайте слънцезащитен крем за лице, дори когато слънцето не грее.

Дехидратация е един от основните проблеми за кожата през зимата поради сухия въздух и ниски температури. Кожата често е подложена на по-ниски температури отколкото е околната температура поради изстудяването по време на спорт. При температура от 0°С на въздуха по време на ски спускане кожата се охлажда до минус 15°С, причинявайки възможно измръзване, зачервяване, напукване или спукване на капиляри.Сухият въздух и ниските температури имат силни негативни последици за кожата, защото при температура под +8°С мастните жлези спират да произвеждат секрет.

Устните са особено чувствителни, тъй като те нямат пигмент или защитен слой за предпазване от UV лъчите. Използването на крем за лице или стик за устни с защитни филтри предпазва устните от изгаряне и напукване.

Слънцезащитен крем Arosana е идеален за скиори, сноубордисти и любителите на зимното слънце.

начало
Слънцезащитен крем за лице

Слънцезащитен крем за лице SPF 6

UVA+UVB filter 40 ml

начало
Слънцезащитен крем за лице

Слънцезащитен крем за лице SPF 10

UVA+UVB filter 40 ml

начало
Слънцезащитен крем за лице

Слънцезащитен крем за лице SPF 15 + вазелин за устни

UVA+UVB filter 20 ml

начало
Слънцезащитен крем за лице

Слънцезащитен крем за лице SPF 25 + вазелин за устни

UVA+UVB filter 20 ml

начало