Крем за ръце и тяло: крем с глицерин Глизолид, Kamill с лайка

Глицеринов крем за ръце и тяло Глизолид

Глицеринов крем за ръце и тяло Глизолид

Предлагаме ви единствения крем за ръце и тяло със съдържание на глицерин от 38 до 43%. Попива в кожата за секунди без да я прави мазна. Нанася се малко количество,което е достатъчно да подхрани, защити и ефективно да стимулира регенерацията на кожата на ръцете,краката и проблемните зони по цялото тяло. Комбинацията му с алантоин го превръща в един уникален и универсален продукт подходящ за жени, мъже и дори малки деца.

Крем за ръце Глизолид

начало
Kamill крем за ръце и тяло с лайка

Kamill крем за ръце и тяло с лайка

Най-добрият доставчик на козметични суровини е природата. Именно подбраните натурални съставки в този крем, в комбинация с достъпна цена е основната причина Kamill да се развива и налага на пазара. Марката включва богат избор на кремове за ръце и лице, както и цялостна грижа за тялото.

крем за ръце Kamill

начало

Крем за ръце Sibonet

100 мл

Хипоалергичната формула на крема за ръце свежда до минимум риска от алергия и е особено подходящ за суха и чувствителна кожа. Това е особено мек крем за ръце с избрани масла. Защитава и се грижи за кожата на вашите ръце. Съдържа екстракт от корен от божур - успокоява чувствителната кожа и премахва сърбежите, заради противовъзпалителните му, успокояващ и антирадикални свойства. Кремът се абсорбира бързо от кожата без да оставя мазен филм.

начало