Козметика за мъже: Kamill, Credo, Cliff, Arosana, Sibonet

Мъжки крем за ръце Kamill MEN

Точният продукт, който отговаря на нуждите на мъжката кожа. Богатият на съставки лечебен крем ефективно предпазва и бързо възстановява кожата на ръцете. Попива за секунди, доставя необходимата влага, без да я оставя мазна! Ръцете се чувстват изключително мъжествени и здрави. Благодарение на активните съставки-памук , екстракт от лайка и глицерин, сухата кожа се превръща в гладка и еластична. Ароматизиран с типичен мъжки аромат!

начало
Козметика за мъже: дезодорант Credo

Козметика за мъже: дезодорант Credo

24-часова система за двойна защита и по-наситен аромат. Специална формула на дезодоранта ефективно предпазва и ароматизира тялото, като му осигурява усещане за свежест. Натуралните овлажняващи съставки на козметиката за мъже успокояват меките и чувствителни области на тялото.

Дезодорант Credo

начало
Козметика за мъже: душ гел Cliff

Козметика за мъже: душ гел Cliff

Козметика за мъже Cliff - серия душ гелове специално създадена за мъже. Хванете в ръце оригиналната опаковка и вземете освежаващ душ. Голямо разнообразие на аромати.

Душ гел Cliff

начало
Козметика за мъже: Слънцезащитен крем за лице Arosana

Козметика за мъже: крем за лице Arosana

Козметика за мъже с грижа за предпазване от изгарящите лъчи на слънцето. Използването на козметика за мъже със защитни филтри предпазва устните и лицето от изгаряне и напукване. Идеален за скиори, сноубордисти и любителите на зимното слънце.

Крем за мъже Arosana

начало
Хипоалергична козметика за мъже sibonet

Хипоалергична козметика за мъже Sibonet

Хипоалергична козметика за мъже с чувствителна кожа на достъпна цена. Швейцарска формула за чувствителна и проблемна кожа

Sibonet козметика за мъже

начало