Козметика за лице: балсам за устни и крем за лице

Козметика за лице: Балсам за устни Blistex

Основана през 1947 година, световноизвестната марка Blistex е в топ 3 по продажби при продуктите за устни. Иновативните уникални продукти за грижа за устните / произведени в САЩ/, се продават изключително успешно в 75 държави по свeта. Уникални балсами за устни, които помагат на устните да бъдат подобрени и да изглеждат зашеметяващо! Неговите формули дълбоко овлажняват, трайно освежават устните и създават блестящ и сияещ завършек. Всеки от видовете съдържа специално подбрани активни съставки, съобразени с индивидуалните потребности, които отговорят най-високите изисквания по отношение на грижата за устните.

начало
Козметика за лице: балсам за устни PropoliS

Козметика за лице: балсам за устни PropoliS

Марката козметика за лице и тяло PropoliS предлага балсам за устни със съдържание на прополис, пчелен восък, масло от жожоба, палмово масло, рициново масло и витамин Е и ванилин. Козметиката осигурява противовъзпалително, антибактериално, антимикотично и антиокислително действие.

PropoliS балсам за устни

начало
Козметика за лице: Слънцезащитен крем за лице Arosana

Козметика за лице: крем за лице Arosana

Козметика за лице с грижа за предпазване от изгарящите лъчи на слънцето. Използването на козметика за лице със защитни филтри предпазва устните и лицето от изгаряне и напукване. Идеален за скиори, сноубордисти и любителите на зимното слънце.

крем за лице Arosana

начало
Козметика за лице: крем за лице Kamill

Козметика за лице: крем за лице Kamill

Най-добрият доставчик на суровини за козметиката за лице е природата. Именно подбраните натурални съставки в този крем, в комбинация с достъпна цена е основната причина Kamill да се развива и налага на пазара. Марката включва богат избор на кремове за ръце и лице, както и цялостна грижа за тялото.

крем за лице Kamill

начало